Pompierii nemțeni, pe podium la Campionatul de Atletism și Cros

Duminică, 21 Mai 2023Neamt
Sursa Foto: Facebook ISU Neamt

Pompierii nemteni  pe podium la Campionatul de Atletism si Cros | imaginea 1 „𝐹𝑖𝑒𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑐𝑎𝑚𝑝𝑖𝑜𝑛 𝑎 𝑓𝑜𝑠𝑡 𝑙𝑎 𝑢𝑛 𝑚𝑜𝑚𝑒𝑛𝑡 𝑑𝑎𝑡 𝑢𝑛 𝑐𝑜𝑛𝑐𝑢𝑟𝑒𝑛𝑡 𝑐𝑒 𝑎 𝑟𝑒𝑓𝑢𝑧𝑎𝑡 𝑠𝑎̆ 𝑠𝑒 𝑑𝑒𝑎 𝑏𝑎̆𝑡𝑢𝑡.” – Sylvester Stallone

În perioada 10-12 mai a.c., în municipiul Tg-Jiu s-a desfășurat Campionatul de Atletism și Cros – Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România.

Competiția s-a desfășurat pe Stadionul Municipal din Tg-Jiu, unde cei mai buni pompieri sportivi din țară s-au întrecut pe parcursul a mai multor probe, în încercarea de a urca pe podium și de a reprezenta Inspectoratul General pentru Situații de Urgență la Campionatul de Atletism și Cros al MAI, competiție care se va desfășura tot în municipiul Tg-Jiu în perioada 20-23 iunie a.c.

ISU Neamț a fost reprezentat de trei cadre: Plt. adj. Asmarandei Florin de la Detașamentul de Pompieri Roman, Plt. maj. Stârlichi Ancuța de la Compartimentul Secretariat și Plt. Iancu Alin de la Detașamentul de Pompieri Piatra Neamț.

După desfășurarea probelor din concurs, la care au participat aproximativ 80 de pompieri din structurile subordonate IGSU, nemțenii s-au clasat pe podium, reușind să se califice la competiția finală ce se va desfășura la nivelul Ministerului Afacerilor Interne.

Plt. Iancu Alin a concurat la categoria bărbați -35 de ani și a obținut: locul 1 la cross 6000 m șilocul 2 la 1500 m plat. Plt. maj. Stârlichi Ancuța a concurat la categoria femei open și a obținut: locul 2 la săritura în lungime cu elan și locul 5 la viteză 60 m.

Plt. adj. Asmarandei Florin a concurat la categoria bărbați -35 de ani și a obținut: locul 2 la aruncarea greutății. Se adresează felicitări tuturor participanților și participanților nemțeni pentru rezultatele obținute!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.