Rezultate meritorii pentru pompierii mureșeni, la Concursul de Atletism și Cros

Luni, 01 Mai 2023Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Rezultate meritorii pentru pompierii mureseni  la Concursul de Atletism si Cros | imaginea 1 Săptămâna trecută, la Platoul Cornești din municipiul Târgu Mureș și în incinta Stadionului Municipal din Sighișoara a avut loc Concursul de Atletism și Cros – etapa pe inspectorat – organizată de Asociația Sportivă a Pompierilor din România (ASPR) sucursala Mureș, unde pompierii mureșeni au participat la numeroase probe menite să evidențieze capacitățile motrice și de rezistență, indispensabile activităților zilnice pe care le întreprind.

Aceste activități se organizează anual, cu scopul promovării sportului, modului de viaţă sănătos, dezvoltării aptitudinilor fizice ale militarilor şi a spiritului de echipă. Această ediție a concursului a adus numeroase surprize și rezultate remarcabile ale pompierilor, astfel:

La proba 100 m viteză, categoria sub 35 de ani, rezultatele s-au ținut strâns și la un nivel înalt, primele 3 locuri ale clasamentului fiind ocupate de plt. Mărginean Marius, sg. maj. Covrig Bogdan și soldat Kenesi Bela, cu performanțe sportive deosebite până în prezent, fiind parte a lotului sportiv reprezentativ al ISU Mureș.

Totodată, plt. adj. Tamas Lorand din cadrul Detașamentului de Pompieri Reghin și plt. adj. Nagy Denes din cadrul Detașamentului Sighișoara au participat la toate probele concursului (categoriile 35-45 de ani, respectiv peste 45 de ani), clasându-se pe podium la fiecare dintre acestea.

Un alt element de noutate din acest an a fost participarea și clasarea pe locuri fruntașe în clasament a slt. Nuțiu Raluca și sg. maj. Oltean Georgiana, la proba viteză 60 m – categoriile peste și până la 30 de ani.

De asemenea, la proba de Cross – 6000 m, au participat, obținând rezultate remarcabile, șapte dintre cei mai „rezistenți” pompieri ai ISU Mureș. Se adresează felicitări tuturor participanților și mulțumiri pentru participarea, care a presupus dedicare și multă muncă, în vederea obținerii celor mai bune rezultate!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.