Rezultate meritorii pentru pompierii olteni

Miercuri, 17 Mai 2023Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Rezultate meritorii pentru pompierii olteni | imaginea 1 În perioada 10-12 mai a.c., în municipiul Târgu Jiu, s-a desfășurat etapa finală a Cupei Asociației Sportive a Pompierilor din România, la Atletism și Cros.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt a fost reprezentat la această competiție de Sublocotenent Purcărea Ștefania, la atletism și cros - feminin și Locotenent-colonel Gogolan Cornel și Plutonier adjutant-șef Barcan Viorel-Sandu, la atletism și cros - masculin.

La prima participare la o competiție națională a pompierilor, pompierul oltean Purcărea Ștefania a reușit să obțină medaliile de argint la probele de 800 și 2000 de metri. Performanțe au reușit și Cornel Gogolan și Barcan Viorel-Sandu, care și-au îmbunătățit timpii față de anul trecut și au fost la un pas de podium.

Reprezentanții ISU Olt le mulțumesc stimaților colegi pentru efortul depus și pentru că i-au reprezentat cu cinste și la această competiție!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.