S-au calificat la turneul final al Cupei ASPR la minifotbal

Miercuri, 31 Mai 2023Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

S au calificat la turneul final al Cupei ASPR la minifotbal | imaginea 1 Marți și miercuri, 24 mai a.c., pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) “Podul Înalt” al judeţului Vaslui au participat la etapa zonală a campionatului de minifotbal ‘’Cupa ASPR’’, turneu care s-a desfășurat în municipiul Botoșani.

Cu șapte puncte din cincisprezece posibile, cu două victorii împotriva reprezentanților județelor Bacău și Suceava, două înfrângeri (Botoșani și Iași) și un egal dramatic cu fotbaliștii de la ISU Neamț, pompierii vasluieni au ocupat un loc trei care îi califică la turneul final, întrecere care se va desfășura tot în județul Botoșani, în perioada 6 - 9 iunie.

Iată componența lotului calificat la turneul final din acest an, echipă antrenată și coordonată de căpitan Bucur Tiberiu: Sld. Covăcel Andrei, sld. Horciu Mircea, sld. Buruiană Santilian, sg. maj. Agripina Tudor, plt. maj. Bâicu Costel, sld. Berezeanu Ștefănel, sld. Neagu Andrei, sg. maj. Deca Evelin.

La finalul acestei întreceri sportive, pompierul vasluian Andrei Covăcel a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.