Trei pompieri doljeni, pe podium la Cupa Asociației Sportive a Pompierilor

Duminică, 21 Mai 2023Dolj
Sursa Foto: Facebook ISU Dolj

Trei pompieri doljeni  pe podium la Cupa Asociatiei Sportive a Pompierilor | imaginea 1 În perioada 10-12 mai a.c., s-a desfășurat în municipiul Tg-Jiu pe Stadionul Municipal, Campionatul de atletism și cros – Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România – etapa finală a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, competiție la care au participat trei pompieri doljeni, cpt. Cucu Corina Mirela, plt. maj. Ariciu Ana Alina și sg. maj. Preda Alexandru Mihai.

Deși Ana și Alexandru sunt la început de drum, au demonstrat că sunt într-o formă foarte bună și dețin calități remarcabile: perseverență, ambiție, curaj, determinare și forță, atât fizică, cât și mentală.

La rândul ei, Corina, care participă la astfel de competiții din anul 2014, fiind și campioană mondială la Campionatul Mondial al Polițiștilor și Pompierilor, acum a obținut locul I la săritura în lungime și locul I la viteză 60m.

Ana a obținut locul I la proba Cros 2000 m și locul III la proba de 800 m. Acest campionat a avut și proba aruncarea greutății, unde a participat Alexandru, obținând un rezultat bun, clasându-se pe locul opt.

Trei pompieri doljeni  pe podium la Cupa Asociatiei Sportive a Pompierilor | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.