ISU Brașov, pe podium la faza națională a Cupei ASPR la Tenis de câmp

Luni, 24 Iulie 2023Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

ISU Brasov  pe podium la faza nationala a Cupei ASPR la Tenis de camp | imaginea 1 Tenisul formează mentalităţi, provoacă inteligenţa, stimulează evoluţia în gândire, comportament şi personalitate, însufleţeşte dedicare, insuflă sportivitate, competitivitate şi o atitudine sănătoasă faţă de succese şi eşecuri. Şi, bineînţeles, are un impact major asupra dezvoltării fizice.

Și, pentru că pompierii au nevoie de toate aceste calități în meseria pe care o practică, unii dintre ei îmbină cu succes cariera de pompier militar cu practicarea tenisului de câmp în timpul liber. Unul dintre aceștia este și Plt. adj. Continghi Cătălin, pentru care acest sport a devenit o parte importantă din viață, obținând rezultate foarte bune la competițiile la care participă.

Reprezentanții ISU Brașov se mândresc cu remarcabilul loc 3 obținut la faza națională a Cupei ASPR la Tenis de câmp (categoria 20 – 45 de ani), desfășurată la Târgu-Mureș, în perioada 18 – 21 iulie a.c. și îi adresează felicitări lui Cătălin pentru că a reprezentat ISU Brașov cu mândrie la competiție!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.