O nouă săptămână, o nouă performanță pentru doi pompieri tulceni!

Joi, 13 Iulie 2023Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

O noua saptamana  o noua performanta pentru doi pompieri tulceni | imaginea 1 Pompierii tulceni Ciprian și Daniel au fost din nou pe podium și au arătat că pregătirea, seriozitatea și perseverența aduc rezultate, iar pentru colegi numai cuvinte de laudă!

Sunt pompieri de ani de zile, sunt salvatori în fiecare zi, iar sportul este modul lor de a arăta că se poate mereu mai mult și mai bine. Își depășesc limitele la fiecare competiție!

La Delta Triathlon-Tulcea au arătat că fiecare pas înainte, fiecare lungime de braț în apă și fiecare tură de pedală a bicicletei i-a adus mai aproape de țelul lor, dar și la linia de FINISH.

Ciprian Comișan este campion național (categoria de vârstă 25-29 de ani) la triatlon pe distanța olimpică, după ce a înotat 1,5 km, a pedalat 40 de km și a alergat 10 km.

La semimaratonul de 21 de km, Ciprian Comișan a ocupat locul 2 la categoria lui de vârstă, iar Daniel Ene, locul 5 la categoria lui de vârstă, asta după ce amândoi au trecut linia de FINISH împreună!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.