Felicitări, Soldat Antonio Cuțurean!

Luni, 21 August 2023Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Felicitari  Soldat Antonio Cuturean | imaginea 1 Pompierul timișean, soldat Antonio Cuțurean, a câștigat 𝗹𝗼𝗰𝘂𝗹 𝗜 de două ori, la competiția organizată de Federația Română de Atletism, devenind 𝗰𝗮𝗺𝗽𝗶𝗼𝗻 𝗻𝗮𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗹𝗮 𝘀𝗲𝗰𝘁̦𝗶𝘂𝗻𝗲𝗮 𝗝𝘂𝗻𝗶𝗼𝗿𝗶.

Antonio are 22 ani, iar cu multă pasiune s-a dedicat atletismului de la vârsta de 14 ani. Spune că sportul i-a adus mai mult decât medalii și trofee. Disciplina şi sănătatea dobândite prin eforturile sale sunt doar două dintre beneficiile pe care le-a obținut din acest parcurs remarcabil.

Cu 4 𝑝𝑟𝑒𝑚𝑖𝑖 𝑑𝑒 𝑙𝑜𝑐𝑢𝑙 𝐼 𝑖̂𝑛 𝑐𝑜𝑚𝑝𝑒𝑡𝑖𝑡̦𝑖𝑖𝑙𝑒 𝑛𝑎𝑡̦𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙𝑒, Antonio a dovedit în mod constant valoarea muncii sale susținute de-alungul carierei sportive.

Echipei pompierilor timişeni li s-a alăturat la sfârşitul anului 2022, la Detașamentul 2 din Timișoara, când a ales să candideze pentru un post de soldat. În cadrul inspectoratului a întâlnit nu doar alți colegi, ci și prieteni cu interese comune, participând împreună la competiții sportive.

“𝑆𝑎̆ 𝑓𝑖𝑢 𝑝𝑜𝑚𝑝𝑖𝑒𝑟 𝑚𝑎̆ 𝑎𝑡𝑟𝑎𝑔𝑒, 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑐𝑎̆ 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑜 𝑚𝑒𝑠𝑒𝑟𝑖𝑒 𝑎𝑐𝑡𝑖𝑣𝑎̆ 𝑑𝑖𝑛 𝑝𝑢𝑛𝑐𝑡 𝑑𝑒 𝑣𝑒𝑑𝑒𝑟𝑒 𝑓𝑖𝑧𝑖𝑐, 𝑑𝑎𝑟 𝑐𝑒𝑙 𝑚𝑎𝑖 𝑖𝑚𝑝𝑜𝑟𝑡𝑎𝑛𝑡 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑐𝑎̆ 𝑖̂𝑖 𝑝𝑜𝑡 𝑎𝑗𝑢𝑡𝑎 𝑝𝑒 𝑜𝑎𝑚𝑒𝑛𝑖𝑖 𝑑𝑖𝑛 𝑐𝑜𝑚𝑢𝑛𝑖𝑡𝑎𝑡𝑒𝑎 𝑚𝑒𝑎”.

În fiecare zi, Antonio aduce cu el spiritul de luptător, disciplina și devotamentul care l-au făcut să se remarce pe pistele de atletism către un nou capitol al vieții sale, dedicat protejării și salvării celor aflați în nevoie. Felicitări pentru toate realizările tale! Continuă să îți urmezi pasiunea și rămâi un exemplu pentru cei din jur!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.