Felicitări, Plutonier adjutant Gânj Cristian!

Marți, 19 Septembrie 2023Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Felicitari  Plutonier adjutant Ganj Cristian | imaginea 1 Azi, pompierii mureșeni vi-l prezintă pe colegul lor, Plt. adj. Gânj Cristian, care a devenit anul acesta vicecampion național la tenis cu piciorul, în urma participării la Etapa Națională a ,,Cupei A.S.P.R. la fotbal tenis - ediția 2023”, organizată de ISU Olt, în municipiul Slatina, în perioada 06 - 08 septembrie a.c.

Pasionat de sport și având o viață activă, Cristian, subofițer în cadrul Secției de Pompieri Sărmașu, a reușit anul acesta să depășească cu brio multe meciuri strânse, cu adversari profesioniști, fiind campionul Cupei ASPR și la etapa pe inspectorat.

Felicitări, Cristian! Reprezentanții ISU Mureș se bucură încă o dată pentru că a reprezentat instituția la cote înalte, cu rezultate remarcabile, ca de fiecare dată!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.