Pompier mehedinţean – campion absolut la Campionatul Național de Culturism şi Fitness

Duminică, 10 Septembrie 2023Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Pompier mehedintean   campion absolut la Campionatul National de Culturism si Fitness | imaginea 1 Pompierul mehedinţean, Plutonier major Lepădatu Ionuț, a fost medaliat cu aur la “Campionatul Național de Culturism şi Fitness”, care s-a desfăşurat, în perioada 29 august – 03 septembrie a.c., în municipiul Sibiu, unde a obținut titlul de campion național și campion absolut la categoria Senior Overall Men’s Physique.

Competiția a reunit cei mai buni sportivi preocupați de aspectul fizic și motivați de dorința de ocupa un loc pe podium. Înarmat cu ambiție și determinare, Ionuț a reușit să demonstreze și de această dată că este valoros, obținând trei medalii de aur, dintre care două la categoria Men’s physique senior 176 cm și una la proba pe echipe Fit Pairs Open.

În cadrul competiției, sportivului i-a fost înmânată și o diplomă de excelență în semn de recunoaștere și apreciere a meritelor sportive, care au contribuit la obținerea celui de-al doilea titlu consecutiv al României de campioană europenă.

A mărturisit că-și dorește să inspire tinerii colegi, în special pe cei doi copii ai săi, și să-i determine să adopte un stil de viață sănătos, bazat pe o alimentație echilibrată, disciplină și mișcare. Consideră că prin experimentarea unor programe de pregătire sportivă, tinerii pot deprinde o serie de abilități, care îi vor ajuta să se dezvolte armonios și să devină niște adulți responsabili.

Pentru campion, sportul a fost și rămâne un aliat de nădejde, care îi dă puterea de a susține un efort prelungit în îndeplinirea misiunilor încredințate pentru salvarea semenilor, a bunurilor acestora și a mediului, dar și claritatea de a lua cele mai bune decizii în situații limită.

În luna mai a acestui an, Ionuț a participat la Campionatele Europene de Culturism și Fitness, unde a câștigat trei medalii, dintre care aur și argint la probele pe echipe și argint la individual. Pompierul are convingerea că orice este posibil atunci când ai încredere în forțele proprii și continui să muncești, astfel rezulatele nu vor întârzia să apară.

Ionuț mai are un singur vis, acela de a deveni campion mondial. Crede cu tărie că își va atinge și acest obiectiv în cadrul Campionatului Mondial din Spania, ce se va desfășura la începutul lunii noiembrie în Santa Sussana.

Ionuț a obținut numeroase medalii și titluri, fiind vicecampion european, campion balcanic absolut și multiplu campion național, reușind să obțină în anul 2019 medalia de bronz la Campionatul Mondial de Culturism și Fitness.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.