Pompierii mureșeni, pe podium la Competiția de șah a MAI

Marți, 26 Septembrie 2023Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Pompierii mureseni  pe podium la Competitia de sah a MAI | imaginea 1 În perioada 18 - 22 septembrie a.c., în județul Vaslui, a avut loc Competiția de șah a Ministerului Afacerilor interne, care a întrunit cei mai buni pompieri, jandarmi și polițiști, la acest sport care presupune tactică, răbdare și perseverență la superlativ.

Parte a lotului reprezentativ al IGSU au fost anul acesta și doi colegi mureșeni, plt. adj. Csaszar Atilla și plt. adj. Cioloca Claudiu, care s-au clasat anul acesta pe locul III la categoria șah clasic sportivi clasificați, respectiv la categoria șah Blitz sportivi neclasificați. Se adresează felicitări dragilor colegi, pentru participare și mai ales pentru titlurile obținute!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.