Pompierii pe biciclete, în cadrul competiției de ciclism montan

Marți, 26 Septembrie 2023Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Pompierii pe biciclete  in cadrul competitiei de ciclism montan | imaginea 1 Salvatorii acordă o importanță deosebită pregătirii fizice, atât pentru a face față situațiilor complexe, cât și pentru a-și menține o stare bună de sănătate.

Astfel, joi, 21 septembrie a.c., cu sprijinul Asociației Sportive a Luptătorilor cu Focul Argeșeni, pompierii au avut parte de un altfel de “antrenament” participând la competiția de ciclism montan „Cupa 13 Septembrie”, ediția 2023.

Pregătiți de competiție, pe un traseu diversificat care să le testeze abilitățile, aceștia au parcurs pe biciclete 32 de km în comuna Arefu. Pe lângă faptul că a fost o competiție, întâlnirea a fost un bun prilej pentru socializare, întărind relațiile de echipă. Se adresează felicitări tuturor participanților!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.