Patru medalii de aur, obținute de pompierii brașoveni la o competiție internațională

Marți, 03 Octombrie 2023Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Patru medalii de aur  obtinute de pompierii brasoveni la o competitie internationala | imaginea 1 4 medalii au fost obținute de pompierii brașoveni la competiția internațională European Police and Fire Games.

Sâmbătă, 30 septembrie a.c., a avut loc prima zi a competiției, o zi în care eforturile colegilor brașoveni au fost încununate de succes. Aceștia au obținut 4️⃣ medalii, 2️⃣ de aur și 2️⃣ de argint, după cum urmează:

  • 🥈 Lt. Istrate Sandu a obținut locul 2️⃣ la categoria de vârstă la „Pentatlon”, o competiție de atletism dificilă și solicitantă, compusă din 5 probe diferite: alergare 100 de metri, 800 de metri și 3000 de metri, urmată de săritura în lungime și de aruncatul greutății;

  • 🥇🥇🥈 Plt. Gâțeiu Marius a obținut 3 medalii, dintre care 2️⃣ de aur și 1️⃣ de argint la categoria lui de vârstă, acesta urcând pe primul loc al podiumului la „Pentatlon” și „Triplu salt”. De asemenea, a obținut prestigiosul loc 2️⃣ la proba de alergare 100 de m.

Lt. Istrate Sandu este încadrat la ISU Brașov din anul 2008, având funcția de ofițer specialist I în cadrul compartimentului Management Stări Excepționale. Plt. Gâțeiu Mariu lucrează din 2018, fiind subofițer operativ în cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Brașov și încadrând autospeciale de intervenție.

Ambii sportivi au o condiție fizică de invidiat, antrenându-se în permanenţă pentru diferite competiții la care participă, de fiecare dată obținând rezultate remarcabile.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.