Pompierii argeșeni, vicecampioni la minifotbal

Marți, 10 Octombrie 2023Arges
Sursa Foto: Facebook ISU Arges

Pompierii argeseni  vicecampioni la minifotbal | imaginea 1 În perioada 04-06 octombrie a.c., în județul Hunedoara, la Deva, a avut loc etapa finală a 𝗖𝗮𝗺𝗽𝗶𝗼𝗻𝗮𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗱𝗲 𝗺𝗶𝗻𝗶𝗳𝗼𝘁𝗯𝗮𝗹 𝗢𝗹𝗱 𝗕𝗼𝘆𝘀 𝟰𝟬+ organizat de Asociația Sportivă a Pompierilor din România.

Clasamentul finalei a fost disputat de echipele reprezentative ale Inspectoratelor pentru Situații de Urgență din 13 județe, iar titlul de „Campioni naționali la minifotbal - ediția 2023” a fost adjudecat de către echipa gazdă, după un meci strâns cu echipa ISU Argeș, ce s-a încheiat 0-0 după timpul regulamentar și loviturile de departajare.

Pompierii argeșeni sunt mândri de colegii lor care au depus efort susținut, până în ultimul minut al competiției și au reușit să ocupe locul al doilea. Clasamentul final a fost următorul: - 🥇Locul I – ISU Hunedoara - 🥈Locul II – ISU Argeș - 🥉Locul III – ISU Alba.

Se adresează mulțumiri ASPR și ASLFA pentru aceste activități sportive ce au ca obiective principale promovarea modului sănătos de viaţă, dezvoltarea aptitudinilor fizice ale militarilor şi dezvoltarea spiritului de echipă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.