Războinicii ISU Brașov, din nou pe podium la competiția Dac Warrior

Marți, 03 Octombrie 2023Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Razboinicii ISU Brasov  din nou pe podium la competitia Dac Warrior | imaginea 1 Sâmbătă, 30 septembrie a.c., doi pompieri militari brașoveni din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Țara Bârsei” al județului Brașov au participat la competiția Dac Warrior.

Dac Warrior este o competiție sportivă dedicată atât amatorilor, cât și profesioniștilor. Tabăra de bază este pe Domeniul „Ferma Dacilor” din satul Tohani, județul Prahova, acolo unde 40 de hectare de văi și dealuri line au fost locul ideal de joacă al celor care au vrut să își testeze limitele.

La competiția sportivă, reprezentanții ISU Brașov, plutonierul major Durnă Bogdan și plutonierul Pătrașcu Răducu, au obținut timpi remarcabili în cadrul concursului. Pătrașcu Răducu a urcat pe locul 2 al podiumului la categoria 19-29 ani și pe locul 3 la general. Durnă Bogdan a obținut 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐮𝐥 𝐥𝐨𝐜 la categoria lui de vârstă, 40-49 de ani, și locul 3 la general.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.