Campion naţional la Cupa României - Felicitări, soldat Mihai Nicolae Palaghia!

Luni, 20 Noiembrie 2023Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Campion national la Cupa Romaniei   Felicitari  soldat Mihai Nicolae Palaghia | imaginea 1 Un pompier militar călărăşean este din nou campion naţional la Cupa României - ediţia 2023 la Lupte libere - competiţie desfăşurată în orașul Târgu Mureș.

Soldatul gradat profesionist Mihai Nicolae Palaghia a participat în perioada 4-6 noiembrie a.c., în județul Mureș, la Cupa României la Lupte libere și a obținut, așa cum a obișnuit, cea mai strălucitoare medalie, medalia de aur și locul întâi la categoria 97 de kilograme la individual, dar și locul întâi pe echipe, alături de luptătorii de la CSM RAPID București.

De-a lungul timpului, de cand se antrenează temeinic, Mihai Nicolae Palaghia are în palmares 10 titluri de campion naţional la Lupte Libere şi multe alte trofee şi medalii, succese remarcabile, care îl recomandă pe tânărul pompier ca fiind un sportiv de excepție.

Pompierul Mihai Palaghia este multiplu campion naţional şi trebuie spus că este, de fapt, un obişnuit al podiumurilor de premiere, în timpul celor 11 ani de când practică acest frumos sport, remarcându-se ca un sportiv disciplinat, ambiţios, căruia îi place să persevereze şi să atingă noi ţinte.

Mihai Palaghia are 26 de ani şi este pompier militar, în primăvara anului trecut promovând un examen prin care a dobândit calitatea de soldat gradat profesionist în cadrul ISU “Barbu Ştirbei” al judeţului Călăraşi.

După perioada de instruire, Mihai Palaghia a fost încadrat la Detaşamentul de Pompieri Călăraşi, unde s-a integrat foarte bine în echipa salvatorilor, având deja la activ câteva intervenţii mai complexe, care l-au obişnuit cu munca de pompier, cu disciplina militară şi desigur, cu spiritul de echipă.

Într-o scurtă discuţie avută recent cu luptătorul călărășean, acesta spunea că este foarte încântat de ceea ce a devenit, că este mândru să facă parte din echipa pompierilor călărăşeni şi că nu vrea să se oprească aici, visul lui ar fi acela, ca într-un viitor apropiat, să promoveze un alt examen, prin care să devină subofiţer.

Felicitări, Mihai Nicolae Palaghia! Pompierii călărăşeni sunt foarte mândri de tine şi îi doresc mult succes atât în cariera sportivă, cât şi în cea profesională!

Campion national la Cupa Romaniei   Felicitari  soldat Mihai Nicolae Palaghia | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.