Medalie de bronz la Campionatul European de Karate - Felicitări, Plt. Sebastian Sicoe!

Joi, 02 Noiembrie 2023Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

Medalie de bronz la Campionatul European de Karate   Felicitari  Plt  Sebastian Sicoe | imaginea 1 Sebastian Sicoe, din cadrul Detașamentului de Pompieri Alba Iulia, a reuşit să ocupe locul III al podiumului, 18-40 ani (seniori) categoria Kumite Open, obținând astfel medalia de bronz la Campionatul European de Karate.

Competiția s-a desfășurat în perioada 26 - 29 octombrie a.c., în orașul Nova Mesto din Slovenia, unde au fost participanți din mai multe țări, la diferite categorii de vârstă. Sebastian mai are în palmares medalii de aur, argint şi bronz câștigate la alte campionate și competiții la care a participat. I se adresează felicitări pentru performanțele obținute și dăruirea de care dă dovadă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.