Performanță, determinare și adrenalină - Felicitări, Soldat Ionuț Buhăianu!

Luni, 13 Noiembrie 2023Iasi
Sursa Foto: Facebook ISU Iasi

Performanta  determinare si adrenalina   Felicitari  Soldat Ionut Buhaianu | imaginea 1 𝗜̂𝗻 𝗽𝗲𝗿𝗶𝗼𝗮𝗱𝗮 𝟵-𝟭𝟭 𝗻𝗼𝗶𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 𝗮.𝗰., 𝗮 𝗮𝘃𝘂𝘁 𝗹𝗼𝗰 𝗹𝗮 𝗧𝗮̂𝗿𝗴𝘂 𝗠𝘂𝗿𝗲𝘀̦, 𝗖𝘂𝗽𝗮 𝗥𝗼𝗺𝗮̂𝗻𝗶𝗲𝗶 𝗹𝗮 𝗟𝘂𝗽𝘁𝗲 𝗚𝗿𝗲𝗰𝗼-𝗥𝗼𝗺𝗮𝗻𝗲, 𝘀𝗲𝗻𝗶𝗼𝗿𝗶.

Pompierul ieșean, s𝐨𝐥𝐝𝐚𝐭 𝐈𝐨𝐧𝐮𝐭̦ 𝐁𝐮𝐡𝐚̆𝐢𝐚𝐧𝐮, 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐚𝐧𝐭-𝐩𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐝𝐫𝐮𝐥 𝐃𝐞𝐭𝐚𝐬̦𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐏𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫𝐢 𝐈𝐚𝐬̦𝐢 ,𝐚 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚𝐭 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐝𝐫𝐮𝐥 𝐜𝐚𝐭𝐞𝐠𝐨𝐫𝐢𝐞𝐢 𝟗𝟕 𝐝𝐞 𝐤𝐠, 𝐢𝐚𝐫 𝐢̂𝐧 𝐮𝐫𝐦𝐚 𝐚 𝐭𝐫𝐞𝐢 𝐯𝐢𝐜𝐭𝐨𝐫𝐢𝐢 𝐬̦𝐢 𝐨 𝐢̂𝐧𝐟𝐫â𝐧𝐠𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐝𝐞𝐯𝐞𝐧𝐢𝐭 𝐯𝐢𝐜𝐞𝐜𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧 𝐧𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥. Ionuț practică luptele Greco-Romane de la vârsta de 11 ani, este campion național de juniori, vicecampion național de U23 și vicecampion național de seniori la această disciplină.

La cei 26 de ani, a devenit pompier din luna iulie anul trecut. Pe lângă performanța din sportul de lupte Greco-Romane, Ionuț are o activitate sportivă intensă, participă la semimaratoane, maratoane și chiar ultramaratoane.

În ultimii 2 ani, a participat la semimaratonul Iașului, pe 29 septembrie a.c. la ultramaratonul montan Bucovina Ultra Rocks la proba de 48 km, iar pe data de 10 septembrie a participat la Ciucaș în proba de 22 de km.

Este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport, din cadrul Universității ”A.I. Cuza” Iași, specializarea Educație Fizică și Sportivă, cât și al programului de master Fitness și Estetică Corporală. Performanța se obține prin muncă, seriozitate și perseverență!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.