S-au întors acasă cu medalii de la Campionatul de Înot al MAI

Luni, 27 Noiembrie 2023Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

S au intors acasa cu medalii de la Campionatul de Inot al MAI | imaginea 1 Pompierii clujeni sunt mândri de colegii lor, care se întorc acasă cu medalii de la Campionatul de Înot al Ministerului Afacerilor Interne! Competiția s-a desfășurat în Municipiul Târgoviște, iar la întrecere au luat parte cinci cadre militare de la ISU Cluj.

Iată rezultatele! 50m liber sub 35 de ani - Lt. Gîrbău Cosmin - locul 2; 100m liber sub 35 de ani - Slt. Rus Dragoș - locul 1; 100m bras sub 35 de ani - Slt. Rus Dragoș - locul 1; 50m liber peste 45 de ani - Plt. adj. Apahidean Cristian - locul 1; Cpt. Cornea Ciprian - locul 3; 100m liber peste 45 de ani - Plt. adj. Apahidean Cristian - locul 3; 200m liber OPEN - Slt. Rus Dragoș - locul 2.

De asemenea, Locotenent Gîrbău Cosmin, Sublocotenent Rus Dragoș și Soldat Ban Răzvan s-au regăsit în echipa IGSU la proba de ștafetă 4x50 m liber OPEN. La finalul probei, pompierii s-au clasat pe locul 3.

În plus, lotul IGSU, reprezentat de 10 militari din țară și condus de ofițerul responsabil cu activitățile de educație fizică și sport, a ocupat locul 2 în clasamentul pe instituții, cu un total de 11 medalii adjudecate.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.