Felicitări, Sg. maj. Moise George și Sg. maj. Andronache Maxim!

Vineri, 15 Decembrie 2023Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

Felicitari  Sg  maj  Moise George si Sg  maj  Andronache Maxim | imaginea 1 O poveste despre prietenie, sacrificiu și disciplină, despre doi tineri care pot constitui modele demne de urmat pentru toți tinerii care își doresc să își găsească o cale.

Pompierii prahoveni se mândresc cu ei, cu George și Maxim, subofițeri în cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Ploiești, care au obținut la începutul lunii decembrie noi titluri la Campionatul Național de Powerlifting - împins din culcat, Beiuș 2023:

𝙨𝙜. 𝙢𝙖𝙟. 𝙈𝙤𝙞𝙨𝙚 𝙂𝙚𝙤𝙧𝙜𝙚 - două medalii de aur 🥇 la categoria 66 kg și 𝙨𝙜. 𝙢𝙖𝙟. 𝘼𝙣𝙙𝙧𝙤𝙣𝙖𝙘𝙝𝙚 𝙈𝙖𝙭𝙞𝙢 - o medalie de aur 🥇 și una de argint 🥈 la categoria 74 kg. Se adresează felicitări dragilor colegi! Ei sunt dovada clară a faptului că prin muncă, disciplină și perseverență, succesul este garantat!

Felicitari  Sg  maj  Moise George si Sg  maj  Andronache Maxim | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.