Campionatul de mini-fotbal “Cupa Protecției Civile - ediția 2024”

Marți, 27 Februarie 2024Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Campionatul de mini fotbal  Cupa Protectiei Civile   editia 2024 | imaginea 1 Vineri, 23 februarie a.c., pe Arena Golden Goal din municipiul Tulcea, a avut loc campionatul de mini-fotbal “Cupa Protecției Civile - ediția 2024”.

La concurs au participat 3 echipe reprezentative din cadrul subunităților Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea.

La finalul competiției, clasamentul a fost următorul: - locul I - Detașamentul de Pompieri Tulcea; - locul II - Secția de Pompieri Măcin; - locul III - Stația de Pompieri Babadag.

De asemenea, s-au acordat diplome pentru “Cel mai bun jucător”, “Cel mai bun portar”, “Cel mai frumos gol”, “Tânăra speranță” și “Golgheterul turneului”.

Se adresează felicitări participanților pentru spiritul de echipă și pentru determinarea de care au dat dovadă, atât în competiții de acest fel, cât și la misiunile zilnice la care participă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.