Cei mai buni pompieri botoșăneni, la tenis de masă

Vineri, 23 Februarie 2024Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Cei mai buni pompieri botosaneni  la tenis de masa | imaginea 1 Vă facem cunoștință cu plutonier Andrei Ochian, plutonier Andrei Puiu și plutonier major Iulian Scripei! Cei trei sunt cei mai buni pompieri botoșăneni, la tenis de masă.

Aceștia au concurat cu alți salvatori de la ISU Botoșani în cadrul competiției “Cupa 28 februarie” la tenis de masă, organizată cu ocazia Zilei Protecției Civile din România. Concursul s-a desfășurat, luni, 19 februarie a.c., la Sala Clubului Sportiv Botoșani.

Aceștia s-au remarcat prin precizia execuției, rapiditate, rezistență fizică și psihică. La final, clasamentul s-a prezentat astfel:🥇Plt. Andrei Ochian; 🥈Plt. Andrei Puiu; 🥉Plt. maj. Iulian Scripei. Se adresează felicitări tuturor participanților!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.