Competiția de tenis de masă ”Cupa Protecției Civile”

Joi, 29 Februarie 2024Mehedinti
Sursa Foto: Facebook ISU Mehedinti

Competitia de tenis de masa  Cupa Protectiei Civile | imaginea 1 Marți, 27 februarie a.c., a avut loc competiția de tenis de masă ”𝐂𝐮𝐩𝐚 𝐏𝐫𝐨𝐭𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐞𝐢 𝐂𝐢𝐯𝐢𝐥𝐞”, la care au participat 15 pompieri din cadrul subunităților de intervenție ale ISU Mehedinți.

La finalul competiției, clasamentul a fost următorul:

La categoria de vârstă de până la 35 de ani: Locul I – plt. Schinteie Ion – Detașamentul de Pompieri Dr. Tr. Severin; Locul II - sg. maj. Deca Evelin - Stația de pompieri Vinju Mare; Locul III - sg. maj. Luca Nicolae – Compartimentul Management și Stări Excepționale.

La categoria de vârstă de peste 35 de ani: Locul I - plt. adj. Popa Alin - Detașamentul de Pompieri Dr. Tr. Severin; Locul II- Plt. adj. Stanica Cornel – Detașamentul de Pompieri Orșova; Locul III - Plt. adj. Cucu Teofil – Stația de pompieri Strehaia.

Se adresează felicitări tuturor participanților! Aceștia au demonstrat abilități sportive remarcabile, spirit de echipă și profesionalism caracteristic pompierilor.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.