Cupa „PRIMĂVERII” la minifotbal

Marți, 27 Februarie 2024Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Cupa  PRIMAVERII  la minifotbal | imaginea 1 Cu prilejul aniversării Zilei Protecției Civile din România, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A. D. Ghica” al județului Teleorman și Asociația Sportivă a Pompierilor - Sucursala Teleorman au organizat o competiție sportivă de minifotbal.

La start s-au înscris echipele reprezentative ale subunităților de intervenție din județ și cea a inspectoratului, întrecerea fiind una dominată de spiritul de fair-play. Clasamentul final s-a prezentat astfel:

  • 🥇locul I - echipa Detașamentului de Pompieri Zimnicea;
  • 🥈locul II - echipa Detașamentului de Pompieri Alexandria;
  • 🥉locul III - echipa Detașamentului de Pompieri Roșiorii de Vede.

🏆 Premiul Fair-Play a fost oferit echipei Detașamentului de Pompieri Videle; ⚽️ Golgheterul competiției - soldat Adrian Olteanu;🥊🥅 Cel mai bun portar - plt. adj.-șef Ivan Mihai Laurențiu; 🏅 Arbitri: Plt. adj.-șef ® Fudulu Sorin; Soldat Stănculeț Valentin. 👨‍🚒 Se adresează felicitări tuturor participanților!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.