Triplu campion - Felicitări, Mihai Avram!

Sâmbătă, 16 Martie 2024Alba
Sursa Foto: Facebook ISU Alba

Triplu campion   Felicitari  Mihai Avram | imaginea 1 𝐌𝐢𝐡𝐚𝐢 𝐀𝐯𝐫𝐚𝐦, triplu campion național la Campionatul Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne!

Mișu, cum îl știu colegii, din cadrul Detașamentului de Pompieri Alba Iulia, a reuşit să ocupe al treilea an consecutiv prima treaptă a podiumului, la categoria de 100 kilograme, +35 ani, devenind astfel triplu campion naţional la judo. Acesta a făcut parte din lotul reprezentativ al IGSU - Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, obținând locul III la echipe, și locul I la individual.

Totodată, de precizat este faptul că acesta a câștigat în anul 2019 titlul de Cel Mai Puternic Pompier din România, iar până la momentul de față mai are în palmares medalii de aur, argint şi bronz câștigate la Campionatul Național de Judo. Felicitări pentru performanțele obținute și dăruirea de care dă dovadă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.