Bronz la minifotbal pentru pompierii olteni

Marți, 23 Aprilie 2024Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Bronz la minifotbal pentru pompierii olteni | imaginea 1 Municipiul Pitești a fost, vreme de două zile, gazda etapei interjudețene a „Cupei Asociației Sportive a Pompierilor din România (ASPR) la minifotbal.

Palmaresul pompierilor olteni a fost unul pozitiv, trei victorii și o înfrângere, dar jocul rezultatelor nu a fost de partea lor și au fost nevoiți să se mulțumească cu locul al treilea. Diaconu Dragoș a fost desemnat cel mai bun portar al turneului, iar Gheorghișor Alexandru, cu șapte reușite, a reușit să obțină titlul de golgheter.

Lotul ISU Olt: Diaconu Dragoș, Popescu Alexandru, Răcăleanu Mihai, Rădulescu Bogdan, Mitru-Mare Ștefăniță, Ciulin Mihăiță, Constantin Ionuț, Gheorghișor Alexandru, Chesnoiu Alin, Bubulincă Sorin, Andronache Alin și Șocae Ionuț. Staff tehnic: Stănescu Cristinel, Nedeloiu Dan, Săndulescu Mihai. Se adresează felicitări câștigătorilor și mulțumiri pentru efort și implicare!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.