Campionii ISU Maramureș - Felicitări, Plt. Rareș Olăhuț și Sg. maj. Erik Hering!

Sâmbătă, 20 Aprilie 2024Maramures
Sursa Foto: Facebook ISU Maramures

Campionii ISU Maramures   Felicitari  Plt  Rares Olahut si Sg  maj  Erik Hering | imaginea 1 Din seria campionilor ISU Maramureș, azi vi-i prezentăm pe plt. Rareș Olăhuț și sg. maj. Erik Hering, doi tineri talentați și muncitori pentru care sportul reprezintă un stil de viață. L-au practicat de la vârste fragede, îndreptându-i spre o viață disciplinată și sănătoasă, calități definitorii pentru un viitor pompier.

Rareș s-a alăturat de curând echipei de pompieri ai Secției Fărcașa, însă profesează în cadrul inspectoratului încă din anul 2019. Prima dată a pus mâna pe o paletă de tenis când avea puțin peste 6 ani și nu s-a oprit din a face performanță în acest sport până la vârsta de 20 de ani, când a ales cariera militară.

Și cum prima dragoste nu se uită, Rareș încă participă la competiții de tenis de masă cu fiecare ocazie care i se oferă. Cea mai recentă performanță a sa a fost obținerea locului al II-lea la Campionatul național de tenis de masă al Ministerului Afacerilor Interne, în urmă cu doar câteva zile.

Pompier în cadrul Detașamentului Baia Mare, Erik și-a îndreptat atenția și timpul spre un sport ceva mai deosebit. Pasiunea pentru skandenberg l-a motivat să obțină multiple titluri de campion și vicecampion național, la diferite categorii, dar și cel de dublu vicecampion european în anul 2022.

De curând, Erik a concurat la Campionatul Național de Skandenberg, devenind campion național la brațul drept. Pompierii maramureșeni sunt mândri de ei, și le apreciază perseverența și munca, fără de care performanța nu ar exista.

Campionii ISU Maramures   Felicitari  Plt  Rares Olahut si Sg  maj  Erik Hering | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.