Felicitări, soldat Răzvan Mihai Amariei!

Marți, 23 Aprilie 2024Botosani
Sursa Foto: Facebook ISU Botosani

Felicitari  soldat Razvan Mihai Amariei | imaginea 1 Rapiditate, îndemânare, rezistență fizică și psihică sunt calitățile de bază ale pompierilor.

Acestea sunt testate la intervenții, dar și prin participarea la diferite concursuri. Indiferent de locul ocupat în clasamentul final, astfel de experiențe sunt mai mult decât motivante.

Hotărât să se pregătească și mai mult, așa se întoarce pompierul botoșănean, soldat Răzvan Mihai Amariei, de la cel mai important eveniment atletic din România, “Bucharest International Half Marathon”.

Organizat de olimpica Constantina Diță, sub coordonarea Federației Române de Atletism, concursul a adunat la startul probei de semimaraton 21 kilometri peste 600 de sportivi profesioniști și amatorii din țară și din străinătate.

În vârstă de 21 de ani, Răzvan Mihai a concurat la grupa lui categoria de vârstă 19 - 24 de ani, cu alți 72 de alergători, finalizând cursa între primii 20.

Felicitări tuturor participanților! Competiția a avut loc duminică, 21 aprilie a.c., la București.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.