Cea mai frumoasă lecție de camaraderie

Marți, 07 Mai 2024Brasov
Sursa Foto: Facebook ISU Brasov

Cea mai frumoasa lectie de camaraderie | imaginea 1 Există momente. Și există emoții. Și există momente încărcate de emoții.

Anul acesta, pentru prima dată în istoria Concursului de Atletism al Inspectoratului, 2 sportivi au urcat pe prima treaptă a podiumului, și anume la proba de rezistență de 5000 m - bărbați sub 35 de ani. Aproape toată proba, aceștia au alergat împreună unul lângă celălalt, motivându-se reciproc pentru a reuși să își depășească, fiecare, propriul record.

Însă, la linia de finiș, cei doi au dovedit cea mai frumoasă lecție de colegialitate și camaraderie. Au încetinit ritmul de alergare și au trecut linia în așa fel, încât nu s-a putut face departajare, amândoi fiind declarați învingători.

A fost un moment plin de emoții, urmat de ropote de aplauze și strigăte de felicitări din partea celorlalți participanți la competiție. Dragi colegi, ați oferit cea mai sinceră dovadă a faptului că meseria de salvator unește, indiferent de vârstă, grad și funcție! Victoria în echipă întotdeauna este mai frumoasă! 𝑽𝒂̆ 𝒇𝒆𝒍𝒊𝒄𝒊𝒕𝒂̆𝒎 𝒔̦𝒊 𝒏𝒆 𝒎𝒂̂𝒏𝒅𝒓𝒊𝒎 𝒄𝒖 𝒗𝒐𝒊!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.