Felicitări, Plutonier adjutant Micloș Andrei!

Sâmbătă, 04 Mai 2024Cluj
Sursa Foto: Facebook ISU Cluj

Felicitari  Plutonier adjutant Miclos Andrei | imaginea 1 Pompierul din cadrul Detașamentului Dej a obținut o performanță remarcabilă la Campionatul Național de Tenis de Masă al Ministerului Afacerilor Interne.

La categoria 35-45 de ani, Andrei s-a clasat pe locul trei al podiumului! Competiția s-a desfășurat în perioada 8 - 12 aprilie a.c., în Sala Olimpică ”Gheorghe Bogza” din municipiul Bistrița.

Această competiție a fost organizată de Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne, în colaborare cu inspectoratele județene de Jandarmi, Poliție și pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, Clubul Sportiv Municipal Bistrița și Asociația Club Dinamo 6 Bistrița. Evenimentul a întrunit peste 110 sportivi din toate armele Ministerului Afacerilor de Interne.

Felicităm această remarcabilă reușită și dorim să-i urăm succes și rezultate deosebite și la următoarele competiții sportive!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.