Printre cei mai rezistenți vasluieni - Felicitări, Colonel Manole Ionuț!

Vineri, 17 Mai 2024Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Printre cei mai rezistenti vasluieni   Felicitari  Colonel Manole Ionut | imaginea 1 La prima ediție a concursului de forță în regim de rezistență “Cupa Prieteniei - Vaslui”, adjunctul Inspectorului-șef al ISU Vaslui, Colonel Manole Ionuț, a reprezentat cu cinste Arma pompierilor, ocupând poziția secundă în clasamentul final.

Competiția a fost una dificilă și a adunat la start 36 de concurenți, 14 femei și 22 bărbați. Toți concurenții înscriși în concurs au avut de trecut aceleași probe, și anume: flotări pentru piept, genuflexiuni cu o ganteră la piept și flotări pentru tricepși.

În cadrul fiecărei probe, atât fetele, cât și băieții, au avut de executat câte o singură serie, cu maximum de repetări posibile. Numărul de repetări însumate în toate cele trei probe parcurse de concurenți au stabilit ierarhia finală.

La băieți, prima poziție a fost ocupată de ieșeanul Eusebiu Penelea, cu un total de 357 repetări, în timp ce Ionuț Manole a executat 352 repetări. Ultima poziție a podiumului a fost ocupată de un alt vasluian, Ștefan Lunca, cel care a executat 333 repetări.

La fete, prima poziție a fost cucerită de Florentina Ailincăi, cea care a executat 318 repetări, aceasta fiind urmată de Ioni Mareș (294 repetări) și Corina Arhire (259 repetări). Voința concurenților a fost una de fier, până la final retrăgându-se doar doi competitori.

“Concursul a fost unul dificil, dar sunt obișnuit cu probele dure. În clasamentul general am fost la doar cinci repetări de prima poziție în concurs, ceea ce mă ambiționează și mai mult pe viitor.

Valoarea premiilor chiar nu a contat, noi am dorit să ne simțim bine și să ne testăm limitele, iar pentru unii dintre concurenți a fost un prilej de a-și doborî limitele și de a stabili noi recorduri personale”, a declarat col. Manole Ionuț, reprezentantul ISU Vaslui în această competiție. Organizatorii concursului speră ca în luna lui Cuptor să organizeze cea de-a doua ediție a întrecerii.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.