Etapa națională a Campionatului de minifotbal

Luni, 10 Iunie 2024Tulcea
Sursa Foto: Facebook ISU Tulcea

Etapa nationala a Campionatului de minifotbal | imaginea 1 În perioada 4-6 iunie a.c., la Târgu Mureș, s-a desfășurat Etapa națională a Campionatului de minifotbal „Cupa A.S.P.R.”, ediția 2024.

La linia de start a concursului, s-au aliniat cele mai bune 16 echipe de fotbal, formate din pompieri din cadrul ISU Arad, ISU Botoșani, ISU Brașov, ISU Constanța, ISU Covasna, ISU Dâmbovița, ISU Gorj, ISU Hunedoara, ISU Maramureș, ISU Mureș, ISU Olt, ISU Sălaj, ISU Sibiu, ISU Teleorman, ISU Tulcea și ISU Vaslui.

Competiția de minifotbal a pompierilor se organizează anual, obiectivele principale fiind încurajarea muncii în echipă, dezvoltarea aptitudinilor fizice ale militarilor, dar și spiritul competitiv.

La finalul competiției, echipa de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea a urcat pe podium, ocupând locul al II-lea.

De asemenea, sg. maj. Cazacu Nicolae Alexandru, din cadrul aceleiași echipe, a primit titlul de “golgheterul turneului”, marcând un număr de 15 goluri.

Li se adresează felicitări colegilor, pentru rezultatul obținut și pentru munca depusă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.