ISU Gorj, din nou campioni naționali!

Luni, 10 Iunie 2024Gorj
Sursa Foto: Facebook ISU Gorj

ISU Gorj  din nou campioni nationali | imaginea 1 În perioada 4-6 iunie a.c., la Târgu Mureș, s-a desfășurat Etapa națională a Cupei ASPR (Asociația Sportivă a Pompierilor din România).

Cele mai bune 16 echipe de fotbal ale inspectoratelor județene pentru situații de urgență s-au întrecut într-o competiție a prieteniei, a fairplay-ului, dar în care nu au lipsit dăruirea, spiritul de competiție și ambiția!

După ce au adus acasă cupa mondială a IPA (International Police Association), gorjenii au dovedit încă o dată că ambiția, dăruirea, disciplina și munca sunt cheia succesului!

La Etapa națională a cupei ASPR s-au calificat echipele de fotbal ale ISU Mureș, ISU Arad, ISU Olt, ISU Vaslui, ISU Dâmbovița, ISU Brașov, ISU Maramureș, ISU Tulcea, ISU Botoșani, ISU Constanța, ISU Hunedoara, ISU Sălaj, ISU Covasna, ISU Sibiu, ISU Teleorman și ISU Gorj.

În finală, băieții au învins echipa de fotbal a ISU Tulcea cu scorul de 3-1. Echipa gorjeană a fost și de această dată cea mai bună!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.