ISU Mureș, locul I la minifotbal - Marele trofeu a ajuns la ISU Gorj

Luni, 10 Iunie 2024Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

ISU Mures  locul I la minifotbal   Marele trofeu a ajuns la ISU Gorj | imaginea 1 “Cupa A.S.P.R.” 2024 la minifotbal, organizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Horea” al județului Mureș, a ajuns la final.

După trei zile de fotbal de calitate, evenimentul sportiv organizat în acest an la Târgu Mureș s-a încheiat cu festivitatea de premiere a participanților și a câștigătorilor.

Baza Sportivă ACS Târgu Mureș s-a umplut începând cu ora 18:00, atunci când s-a dat startul finalei mici. Cele două perdante din semifinale, ISU Mureș și ISU Covasna, s-au întrecut pentru locul III.

A urmat apoi cea mai așteptată partidă a turneului, finala mare, între ISU Gorj și ISU Tulcea.

Încurajați din tribună de o galerie formată din colegi și microbiști, finala mare s-a încheiat cu scorul de 3-1 în favoarea colegilor de la Gorj, care au devenit campionii acestei ediții.

Înainte de premierea celor care au urcat pe podium, toate echipele au primit diplome și trofee de participare, iar mai apoi au fost premiați cei mai buni jucători.

Trofeul pentru cel mai bun portar și un tricou din partea FC Gorj a ajuns la plutonier Mainerici Alexandru de la ISU Gorj.

Golgheterul competiției a fost sergent major Cazacu Nicolae Alexandru, din cadrul ISU Tulcea, acesta fiind și el premiat cu un trofeu din partea celor doi invitați speciali Gabriel Mureșan și Laszlo Sepsi.

Același premiu l-a primit și cel mai bun jucator al acestei ediții, soldat Sorea Daniel, de la ISU Gorj.

S-au acordat diplome și medalii pentru ocupantele locurilor III și II, respectiv pentru ISU Mureș și ISU Tulcea, după care campionii au primit tricourile roșii destinate câștigătorilor, cupa și medaliile, dar și cupa transmisibilă, care până acum a fost la ISU Mureș, câștigătorii ediției 2023.

Etapa națională a aliniat la start 16 echipe formate din pompieri de la I.S.U.J. Arad, Botoșani, Brașov, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Gorj, Hunedoara, Maramureș, Olt, Sălaj, Sibiu, Teleorman, Tulcea, Vaslui și Mureș.

Campionatul de minifotbal al pompierilor se organizează, anual, iar obiectivele principale ale competiției sportive sunt promovarea modului sănătos de viață, dezvoltarea aptitudinilor fizice și a spiritului de echipă. Se adresează felicitări tuturor participanților!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.