Felicitări, Plutonier adjutant Crina Cotutiu!

Marți, 02 Iulie 2024Bistrita-Nasaud
Sursa Foto: Facebook ISU Bistrita-Nasaud

Felicitari  Plutonier adjutant Crina Cotutiu | imaginea 1 În perioada 19 – 21 iunie a.c., în Masivul Ceahlău s-a desfășurat cea de-a doua ediție a Competiției Naționale „Scări pe Toaca”.

Pompieri din mai multe județe ale țării și-au demonstrat curajul, anduranța și abilitățile, într-un cadru natural de poveste. Inspectoratul a fost reprezentat de plutonier adjutant Crina Cotutiu care a concurat cot la cot cu bărbații.

Competiția a fost organizată pe trei grupe de vârstă și a avut ca obiectiv principal dezvoltarea și perfecționarea aptitudinilor și deprinderilor motrice ale personalul operativ, în zone greu accesibile, precum și creșterea capacității organismului de a susține eforturi fizice intense, pe o perioadă lungă de timp.

În prima etapă, competitorii au străbătut un traseu de aproximativ 7 km, cu o diferență de nivel de 1.100 metri, având în spate un rucsac ce conținea echipamentele necesare susținerii următoarei probe de concurs.

În etapa următoare, concurenții au urcat 519 trepte, cu o înclinație de aproximativ 70 de grade și o diferență de altitudine de 100 metri. În această fază, fiecare participant a purtat costumul complet de protecție (NOMEX), bocanci unici, cască și mănuși de protecție, aparat de respirat cu aer comprimat și o butelie de aer.

Felicitări, Crina! Colegii sunt mândri de ea pentru că a reușit să ducă toate probele până la capăt!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.