Respect, Lică Constantin!

Luni, 31 August 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Respect  Lica Constantin | imaginea 1 Faptele bune nu pot trece neobservate...

La muncă, colegii îi spun "Lică". Îl cheamă Lică Constantin, are 36 de ani şi este pompier profesionist din anul 2006, an în care a promovat un examen de încadrare directă din sursă externă. Este căsătorit şi are o fetiţă de care este tare mândru. Îşi face datoria cu simţ de răspundere, tură de tură, când este la serviciu. Nu se poate "abţine". "Comite fapte bune" şi în timpul liber.

De curând, în data de 27 august a.c., a găsit un portofel cu bani şi mai multe carduri şi acte în faţa unui magazin pe strada Griviţa, colţ cu Dobrogei. Fiind un om corect, în ziua respectivă s-a transformat şi în "poştaşul faptelor bune". S-a uitat în portofelul cu pricina, a văzut unde domicilia femeia care îşi pierduse banii şi actele, şi nu a precupeţit nicio secundă să plece către ea. A primit în schimb un "Mulţumesc!" din suflet din partea unei femei care şi-a recuperat bunurile pierdute din neatenţie.

Lică nu este la prima "abatere". În această primăvară, tot în timpul liber fiind, a intervenit pentru a acorda primul ajutor unei alte femei în vârstă de aproximativ 60 de ani, pasageră într-un vehicul, o intervenţie de prim ajutor foarte necesară şi utilă, până la sosirea echipajelor specializate de intervenţie.

Lică este unul dintre băieţii care au reuşit să resusciteze cu succes un bichon intoxicat cu fum cu vreun an în urmă. Şi are un "palmares" bogat. Reprezentanţii ISU Călăraşi îi doresc multă sănătate şi să continue să-i bucure cu felul său de a fi, generos, altruist, corect!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.