Solidaritate și voluntariat - Respect, Plutonier adjutant Bălău Simion!

Luni, 26 Iulie 2021Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Solidaritate si voluntariat   Respect  Plutonier adjutant Balau Simion | imaginea 1 Solidaritate și voluntariat - sunt cuvintele care îl caracterizează cel mai bine pe Plutonierul adjutant Bălău Simion din cadrul Detașamentului de Pompieri Giurgiu. Salvator de 15 ani și comandant de echipaj SMURD, Simi, așa cum îi spun colegii, este și voluntar de Cruce Roșie.

În urmă cu mai bine de cinci ani, s-a alăturat acțiunilor organizate de filiala Giurgiu a Crucii Roșii și, alături de alți oameni cu suflet mare, a participat la numeroase campanii de ajutorare, în urma inundațiilor și nu numai.

Mereu cu zâmbetul pe buze și cu dorința de a-i ajuta pe cei din jur, Simi s-a aflat, vineri, 23 iulie a.c., pe platourile de filmare. Nu ca actor, ci ca voluntar de Cruce Roșie, pentru a acorda primul ajutor echipei la nevoie, fiind vorba despre un film de acțiune, cu scene înregistrate și în pădurea Comana.

Colaborarea cu filiala Crucii Roșii, reprezentată de Marian Măcelaru, nu se oprește aici. La începutul lunii august, pompierul giurgiuvean este invitat la un seminar internațional de pregătire a formatorilor pentru sensibilizarea și pregătirea populației pentru reacția la inundații, în cadrul proiectului “Parteneriate pentru depășirea dezastrelor pentru o regiune sigură”, care va avea loc în Bulgaria.

Reprezentanţii ISU Giurgiu îi adresează felicitări pentru întreaga activitate ca paramedic SMURD și voluntar de Cruce Roșie!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.