La doar 23 de ani, Adela iubește să salveze vieți!

Luni, 24 Ianuarie 2022Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

La doar 23 de ani  Adela iubeste sa salveze vieti | imaginea 1 “Pentru mine, serviciul este a doua casă. Iubesc ceea ce fac, îmi place atât de mult să ajut oamenii, încât atunci când intru în tură, niciodată nu simt că vin la muncă.”

Primul contact pe care Adela Enache l-a avut cu meseria de pompier a fost la Brașov, unde timp de un an a făcut voluntariat la Detașamentul 1 de Pompieri. “Din prima tură în calitate de voluntar am simțit că mi-am găsit vocația.”

Visul Adelei s-a materializat în noiembrie 2020, când a devenit pompier-servant în cadrul Detașamentului de Pompieri “Mihai Vodă” București. De atunci, Adela Enache a participat la multe intervenții, dar cele pe SMURD, care o aduc mai aproape de oamenii în nevoie, ii transmit cele mai intense trăiri, cu atât mai mult cu cât are pregătire de specialitate în domeniu, în septembrie anul trecut a absolvit Facultatea de Asistență Medicală Generală.

Duminică, 23 ianuarie a.c., a acţionat la o intervenție de stingere a unui incendiu. Adela, 23 de ani, iubește să salveze vieți! Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov îi adresează felicitări pentru curaj, pasiune și implicare!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.