Lt. Leon Precup - un model de perseverență, seriozitate și disciplină

Luni, 24 Ianuarie 2022Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Lt  Leon Precup   un model de perseverenta  seriozitate si disciplina | imaginea 1 “De la vârsta de 16 ani practic artele marțiale, mai exact din anul 1985. Datorită pasiunii mele pentru sport, după cinci ani am fost acreditat de Federația Română de Tineret și Sport ca instructor sportiv în arte marțiale.

Imediat cum am obținut această calificare, am fost recrutat ca instructor sportiv la o unitate militară din Târgu Mureș, iar din prima jumătate a anului 1992 m-am transferat în cadrul Grupului de Pompieri Mureș.”

Locotenent PRECUP Leon are vârsta de 53 de ani, având o vechime în structurile militare de peste 33 de ani. Sunt trei decenii de când acesta activează în cadrul ISU Mureș, iar de-a lungul carierei sale, a deținut mai multe funcții.

A debutat ca militar angajat pe bază de contract și, după doar șase luni, a devenit subofițer la Serviciu Logistic din cadrul Grupului de Pompieri „Horea” al județului Mureș. Începând cu anul 1993, pentru o perioadă de 24 de ani a activat ca subofițer operativ principal I la Centrul Operațional din cadrul inspectoratului.

În toamna anului 2017 și-a îndeplinit marele vis, acela de a deveni ofițer. În toată această perioadă, Leon nu a renunțat la pasiunea lui pentru sport, rezultatele fiind pe măsură, de la obținerea centurii negre, 2 Dan și culminând cu anul 2021, luna decembrie, când a obținut titlul de campion mondial la KYOKUSHIN VIRTUAL KATA CHAMPIONSHIP.

Leon este dovada clară a viselor îndeplinite atât pe plan profesional, cât și în plan sportiv, acestea fiind posibile datorită perseverenței, seriozității, disciplinei și implicării în tot ceea ce face.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.