Cea mai frumoasă zi - Felicitări, Rădoi Ramona!

Joi, 03 Martie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Cea mai frumoasa zi   Felicitari  Radoi Ramona | imaginea 1 Ziua de 2 Martie este cea mai frumoasă pentru Plutonier Rădoi Ramona. Este ziua în care a devenit mama unui băiețel, care împlinește trei ani și care este la fel de pasionat de meseria de pompier.

Ea este subofițer operativ în cadrul Detașamentului de Pompieri Giurgiu. Participă la misiuni și nu s-ar vedea lucrând în altă parte, pentru că pe timpul intervențiilor contracronometru se mobilizează cel mai bine.

“Acum șase ani, când am îmbrăcat pentru prima dată uniforma de pompier, am simțit că este ceea ce mi se potrivește cel mai bine. Eram la început de drum și am avut norocul să întâlnesc oamenii potriviți care m-au ajutat foarte mult. Colegii mei au știut să mă îndrume și mi-au arătat cum trebuie să acționez în diferite situații.

Cred că stăpânirea de sine și empatia sunt foarte importante în această meserie, dar și viteza de reacție și pregătirea. Nu este deloc ușor să stingi incendii pe caniculă sau atunci când temperaturile sunt negative, dar lucrăm în echipă, ne completăm unul pe celălalt și ne susținem reciproc.”

Atunci când nu este la serviciu, urcă pe scenă, alături de Ansamblul Folcloric Profesionist “Doina Dunării” Giurgiu. Au trecut deja 13 ani de când a învățat dansurile populare românești și de atunci participă la foarte multe evenimente culturale.

Cea mai frumoasa zi   Felicitari  Radoi Ramona | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.