Martie, luna doamnelor care își desfășoară activitatea în operativ

Joi, 03 Martie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Martie  luna doamnelor care isi desfasoara activitatea in operativ | imaginea 1 Martie este luna doamnelor și de aceea pompierii giurgiuveni şi-au propus ca, până de Ziua Femeii, să vi le prezinte pe colegele lor, care își desfășoară activitatea în operativ.

Încep cu cea mai tânără dintre acestea. Are 21 de ani, este absolventă a Colegiului Național “Ion Maiorescu” și urmează cursurile Școlii Postliceale Sanitare.

Ea este Sergent major Severin Andreea și s-a alăturat Detașamentului de Pompieri Bolintin Deal, în luna noiembrie 2020. Este o persoană energică, empatică și care a demonstrat că se poate adapta foarte ușor unui domeniu atât de complex cum este cel al situațiilor de urgență.

“În ultimul an, am învățat foarte multe lucruri. Mi-amintesc de primele misiuni la care am participat și de sprijinul pe care l-am primit de la colegii mei. Am descoperit în cadrul detașamentului oameni deosebiți, foarte bine organizați, care au avut răbdare și mi-au arătat ce trebuie să fac pe timpul unei intervenții.

Nu este o meserie ușoară, dar îți oferă împlinire sufletească atunci când îi ajuți pe cei care trec prin momente dificile”, a spus Andreea. Cu siguranţă că viitorul îi va rezerva doar lucruri frumoase și că se va bucura de o carieră de succes!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.