Plt. adj.-șef Bălăceanu Mirela știe cum să rezolve orice problemă

Luni, 07 Martie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Plt  adj  sef Balaceanu Mirela stie cum sa rezolve orice problema | imaginea 1 Și-a început activitatea acum 15 ani. Mai întâi la Ghimpați, acolo unde exista o subunitate, apoi la Bolintin Deal și la Giurgiu. Ea este Plt. adj.-șef Bălăceanu Mirela.

Cei care o cunosc știu că este o persoană caldă, răbdătoare, care știe cum să rezolve orice problemă. În prezent, își desfășoară activitatea în dispeceratul Detașamentului de Pompieri Giurgiu.

“Privind în urmă, nu știu când au trecut atâția ani. Parcă mai ieri am îmbrăcat, pentru prima dată, uniforma de pompier. Am simțit atunci o mare responsabilitate și am făcut totul pentru a mă ridica la nivelul așteptărilor.

Sunt o persoană ambițioasă și sociabilă, iar aceste două calități mi-au fost de folos în acest domeniu, în care majoritatea colegilor sunt bărbați. Fac parte dintr-un colectiv foarte unit. Ne-am obișnuit să ne ajutăm unii pe ceilalți, ne respectăm reciproc și de multe ori ne înțelegem din priviri”, a povestit Mirela.

Atunci când nu este la serviciu, aceasta o susține pe fiica sa, care se pregătește intens pentru admiterea la Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” din București.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.