Plt. adj.-șef Iordache Florina nu a putut sta departe de domeniul operativ

Vineri, 11 Martie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Plt  adj  sef Iordache Florina nu a putut sta departe de domeniul operativ | imaginea 1 În 2007, își începea activitatea la Mihai Bravu, acolo unde exista o subunitate. În anii ce au urmat, s-a alăturat colegilor de la Mihăilești, iar apoi a încercat și munca “de birou”. Pentru puțin timp, însă. Fiind o persoană dinamică, obișnuită cu misiunile nu a putut sta departe de domeniul operativ.

Ea este Plt. adj.-șef Iordache Florina și face parte din Detașamentul de Pompieri Bolintin Deal. Aceasta a povestit că soțul său, care a fost tot pompier, a susținut-o mereu în deciziile pe care le-a luat din punct de vedere profesional.

“Toți avem nevoie de o persoană care să ne înțeleagă și să ne îndrume. Lucrând în același domeniu, soțul meu a știut că, odată ce ai simțit bucuria și emoția unei misiuni reușite, nu vei mai putea renunța la munca în operativ.

Aici, la detașament, suntem ca o familie. Un colectiv unit, cu oameni care dau totul atunci când participă la o intervenție, care se bazează unii pe ceilalți și care știu cum să se adapteze oricărei situații”, a spus Florina. În septembrie se împlinesc 15 ani de când a îmbrăcat, pentru prima dată, uniforma de pompier.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.