Plutonier Bătrînețu Paula şi-a dorit să devină salvator

Vineri, 11 Martie 2022Giurgiu
Sursa Foto: Facebook ISU Giurgiu

Plutonier Batrinetu Paula si a dorit sa devina salvator | imaginea 1 A admirat dintotdeauna uniforma militară și, chiar dacă la un moment dat a ales un alt drum, pașii au purtat-o spre ceea ce își dorea cu adevărat: să devină salvator.

Ea este plutonier Bătrînețu Paula și își desfășoară activitatea în cadrul Detașamentului de Pompieri Giurgiu, din anul 2015. Spune că nu ar fi reușit fără sprijinul soțului său, care a încurajat-o de fiecare dată.

“Cel care m-a îndrumat și m-a ajutat să mă pregătesc pentru examen a fost soțul meu, care este agent de poliție. El m-a ambiționat, iar rezultatele muncii au fost pe măsura așteptărilor. Nu voi uita niciodată data de 15 noiembrie, care a fost prima mea zi la ISU Giurgiu. Emoțiile unui nou început, un colectiv numeros și misiuni contracronometru…

Îmi amintesc și acum de acel motto pe care îl auzeam la pompierii cu experiență: “Plecăm toți, ne întoarcem toți!”. Și aveau dreptate. Suntem o echipă și ne bazăm unul pe celălalt, cu propria viață.”

Paula este mămica unui băiețel de doi ani, pe care îl învață încă de acum să fie un copil responsabil, care să știe să se ferească de pericole. Deși este destul de mic, băiețelul dă semne că ar putea urma cariera părinților. Acum rămâne de văzut ce va alege: să fie pompier sau polițist?

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.