Poveste despre loialitate, încredere, muncă în echipă și sacrificiu

Luni, 06 Iunie 2022Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Poveste despre loialitate  incredere  munca in echipa si sacrificiu | imaginea 1 Povestea pe care o vom afla astăzi este despre loialitate, încredere, muncă în echipă și sacrificiu.

Este povestea plutonierului adjutant Nelu Andreiu, subofițer operativ principal și conductor câine în cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani al ISU Vrancea. Este însă și 𝐩𝐨𝐯𝐞𝐬𝐭𝐞𝐚 𝐜𝐚̂𝐢𝐧𝐞𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐢𝐮 𝐂𝐞𝐢𝐚, 𝐬𝐚𝐮 𝐋𝐮𝐧𝐚, 𝑎𝑠̦𝑎 𝑐𝑢𝑚 𝑜 𝑎𝑙𝑖𝑛𝑡𝑎̆ 𝑝𝑜𝑚𝑝𝑖𝑒𝑟𝑖𝑖 𝑣𝑟𝑎̂𝑛𝑐𝑒𝑛𝑖.

„𝑰̂𝒎𝒊 𝒅𝒐𝒓𝒆𝒔𝒄 𝒔𝒂̆ 𝒇𝒊𝒎 𝒖𝒏 𝒄𝒖𝒑𝒍𝒖 𝒄𝒉𝒊𝒏𝒐𝒍𝒐𝒈𝒊𝒄 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒔𝒂̆ 𝒓𝒂̆𝒔𝒑𝒖𝒏𝒅𝒂̆ 𝒏𝒆𝒗𝒐𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒄𝒐𝒎𝒖𝒏𝒊𝒕𝒂̆𝒕̦𝒊𝒊 𝒂𝒕𝒖𝒏𝒄𝒊 𝒄𝒂̂𝒏𝒅 𝒔𝒊𝒕𝒖𝒂𝒕̦𝒊𝒂 𝒐 𝒊𝒎𝒑𝒖𝒏𝒆 𝒔̦𝒊 𝒔𝒂̆ 𝒇𝒊𝒆 𝒑𝒓𝒆𝒈𝒂̆𝒕𝒊𝒕𝒂̆ 𝒕𝒐𝒕 𝒕𝒊𝒎𝒑𝒖𝒍. Detalii puteți afla accesând link-ul: https://www.monitoruldevrancea.ro/2022/06/03/foto-povestile-oamenilor-in-uniforma-plt-adj-nelu-andreiu-subofiter-operativ-principal-si-conductor-caine/

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.