Respect, Plt. adj. Vlăduț Grosu - Pompierul lunii mai 2022!

Marți, 28 Iunie 2022Vrancea
Sursa Foto: Facebook ISU Vrancea

Respect  Plt  adj  Vladut Grosu   Pompierul lunii mai 2022 | imaginea 1 Când vine la serviciu, Plt. adj. Vlăduț Grosu simte că a ajuns la „a doua familie‟, pentru că-i place foarte mult ceea ce face.

Au fost și situații în care poate că viața i-a fost pusă în pericol, dar fiecare pompier se pregătește constant „tocmai pentru a nu deveni din salvator victimă‟. Iubește atât de mult ceea ce face, încât nu poate rămâne indiferent la necazul cuiva nici atunci când se află în timpul liber: „Am intervenit la aproape toate incendiile din zona mea, la Urechești‟.

În luna mai a acestui an, în timp ce se afla în curte, vrânceanul a zărit de la depărtare un fum dens. „Este fum prea mare, trebuie să merg să văd ce s-a întâmplat!‟, și-a spus în gând. Imediat l-a rugat pe băiatul cel mare să pornească mașina și au mers la locuința respectivă.

„Când am ajuns, ardea o locuință pe o suprafață de 250 mp. Îmi luasem de acasă bocancii și, de la colegii de pe SMURD, care știam că au întotdeauna două costume de protecție, am cerut un costum care mi s-a potrivit perfect. Așa am putut acționa împreună cu colegii mei și echipa SVSU de la primărie.

Nu au fost victime, însă o bătrână a suferit un atac de panică. Nu a fost nevoie să fie transportată la spital‟, spune plt. adj. Vlăduț Grosu.

𝑷𝒐𝒗𝒆𝒔𝒕𝒆𝒂 𝒑𝒍𝒖𝒕𝒐𝒏𝒊𝒆𝒓𝒖𝒍𝒖𝒊 𝒂𝒅𝒋𝒖𝒕𝒂𝒏𝒕 𝑮𝒓𝒐𝒔𝒖 𝑽𝒍𝒂̆𝒅𝒖𝒕̦ 𝒐 𝒑𝒖𝒕𝒆𝒕̦𝒊 𝒄𝒊𝒕𝒊 𝒂𝒄𝒄𝒆𝒔𝒂̂𝒏𝒅 𝒍𝒊𝒏𝒌-𝒖𝒍: https://www.monitoruldevrancea.ro/2022/06/24/galerie-foto-povestile-oamenilor-in-uniforma-interviu-cu-plutonier-adjutant-vladut-grosu-de-la-servant-pe-tab-in-afganistan-la-pompier/

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.