Respect, elev Iulian Ionuţ Cojbîc!

Sâmbătă, 23 Iulie 2022Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Respect  elev Iulian Ionut Cojbic | imaginea 1 Un tânăr teleormănean, zi de zi în ajutorul comunității sale! El este Iulian, are doar 18 ani, este elev în clasa a XII-a la Colegiul Național “Anastasescu” din municipiul Roșiorii de Vede și, totodată, unul dintre voluntarii cei mai de seamă ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman.

A venit alături de pompieri la vârsta de 16 ani, dornic să învețe să fie de ajutor cetățenilor, lucru pe care l-a făcut în cele peste 1100 de ore în cadrul multiplelor activități și intervenții la care a participat în doi ani de voluntariat.

Este un tânăr remarcabil, curajos, responsabil, cu un simț civic extraordinar de dezvoltat, profesionist prin modul de implicare în toate misiunile încredințate.

Iulian a mărturisit că își dorește o carieră militară în domeniul situațiilor de urgență, lucru pe care îl poate realiza prin admiterea la Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție „Al. Ioan Cuza” din București ori prin absolvirea Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești, motiv pentru care este foarte atent în atribuirea timpului său liber atât studiului, cât și activității de voluntariat.

Reprezentanţii ISU Teleorman îi mulțumesc pentru modul în care a ales să se implice în rezolvarea problemelor celor aflați în dificultate, pentru spiritul lui civic, altruismul și responsabilitatea față de semeni și îl asigură de întreaga lor prețuire pentru tot ceea ce face, constituind un adevărat model pentru tinerii din județ!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.