O mie de ore de voluntariat - Respect, Pompier voluntar Enache Gabriel Cătălin!

Marți, 25 Octombrie 2022Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

O mie de ore de voluntariat   Respect  Pompier voluntar Enache Gabriel Catalin | imaginea 1 Un tânăr constănțean este zi de zi în ajutorul comunității sale!

El este Gabriel, are doar 17 ani, este elev în clasa a XI-a la Liceul Teoretic Carmen Silva, din orașul Eforie Sud și, totodată, unul dintre voluntarii cei mai de seamă ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dobrogea” al județului Constanța.

A venit alături de salvatori la vârsta de 16 ani, dornic să învețe să fie de ajutor cetățenilor, lucru pe care l-a făcut în cele peste 1.000 de ore în cadrul multiplelor activități și intervenții la care a participat în anul său de voluntariat.

Este un tânăr remarcabil, curajos, responsabil, cu un simț civic extraordinar de dezvoltat, profesionist prin modul de implicare în toate misiunile încredințate. Gabriel a mărturisit că își dorește o carieră militară în domeniul situațiilor de urgență.

Acest lucru îl poate realiza prin admiterea la Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție „Al. Ioan Cuza” din București ori prin absolvirea Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești, motiv pentru care este foarte atent în atribuirea timpului său liber atât studiului, cât și activității de voluntariat.

Reprezentanții ISU Constanța îi mulțumesc pentru modul în care a ales să se implice în ajutorarea celor aflați în dificultate, pentru spiritul lui civic, altruismul și responsabilitatea față de semeni și îl asigură de întreaga prețuire pentru tot ceea ce face, constituind un adevărat model pentru tinerii din județ! Felicitări, Enache Gabriel Cătălin!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.