Un exemplu pentru adolescenți - Respect, voluntar Gabriel-Cătălin Enache!

Joi, 02 Martie 2023Constanta
Sursa Foto: Facebook ISU Constanta

Un exemplu pentru adolescenti   Respect  voluntar Gabriel Catalin Enache | imaginea 1 Gabriel-Cătălin Enache a fost lăudat de Inspectorul-șef al ISU „Dobrogea“ în fața colegilor și a oficialităților participante la festivitățile ocazionate de sărbătorirea Zilei Protecției Civile, pentru spiritul său civic, pentru curajul și devotamentul său. În semn de apreciere pentru efortul depus în gestionarea eficientă a situațiilor de urgență, i-a fost înmânată o plachetă.

Gabi are 17 ani și este voluntar la Stația de Pompieri Tuzla de mai bine de un an. Încadrează prima autospecială de stingere care este trimisă la o intervenție, iar colegii săi se bazează mereu pe el. Timpul său liber este dedicat voluntariatului la Stația de pompieri. Nu a lipsit de aici nici măcar în timpul vacanțelor.

Gabi își dorește o carieră militară în domeniul situațiilor de urgență, lucru pe care îl poate realiza prin admiterea la Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție „Al. Ioan Cuza” din București ori prin absolvirea Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești. Gabi este unul dintre reprezentanții de seamă ai generației sale, este îndrăgit și foarte apreciat de colegii săi.

Un exemplu pentru adolescenti   Respect  voluntar Gabriel Catalin Enache | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.