Portret de Pompier - Respect, Locotenent Buciu Adrian!

Vineri, 21 Iulie 2023Sibiu
Sursa Foto: Facebook ISU Sibiu

Portret de Pompier   Respect  Locotenent Buciu Adrian | imaginea 1 Pompierii sibieni, aflați zilnic la datorie, sunt cei care contribuie în fiecare moment la salvarea vieții celor din jur și la bunăstarea tuturor. Sunt devotați, iubesc ceea ce fac și sunt dornici să devină tot mai pregătiți pentru a putea ajuta cât mai mulți semeni aflați în nevoie.

Mândria de a-i avea colegi ne determină să vi-i prezentăm pe cei 8 pompieri sibieni care fac parte din cel de-al doilea contingent prezent, în această perioadă, în Grecia, pentru sprijinirea autorităților elene prin activități de monitorizare a zonelor cu risc de incendiu din Estul Atenei.

Locotenent Buciu Adrian este locțiitor al comandatului Detașamentului de Pompieri Sibiu. În ziua de 14 iulie, când a plecat pe poarta unității, spre Grecia, a împlinit 5 ani de când a depus jurământul militar și, totodată, de activitate profesională în familia pompierilor.

“Misiunea asta este foarte diferită de tot ce am trăit până la acest moment în carieră. Pe lângă faptul că este prima mea misiune internațională, este una destul de dificilă. Temperatura de afară este arzătoare, vântul suflă des și destul de puternic, iar flăcările se întind pe suprafețe mari și abrupte.

Este o provocare din toate punctele de vedere. Este o onoare pentru mine că pot să fiu aici, că pot să iau parte la această experiență și că am șansa să învăț lucruri noi. Aștept să revin la voi, colegii mei să vă împărtășesc tot ce încă trăiesc aici!”, a transmis pompierul sibian, din Grecia.

Reprezentanții ISU Sibiu îl felicită pe Adrian, pentru curajul și devotamentul său și îl așteaptă să se întoarcă cu bine acasă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.